Hypotheken

Een deur naar alle hypotheken! Het sluiten van een hypotheek is voor de meeste mensen de grootste financiële beslissing in hun leven. Wij helpen u graag bij het nemen van de JUISTE beslissing.

Om de aanschaf van een woning te financieren, kunt u een hypotheek afsluiten. U leent dan geld van een financiële instelling. Uiteraard moet dit bedrag vroeg of laat weer worden terugbetaald. Bovendien moet u rente betalen over de geleende som.

Een hypotheek verschilt op een belangrijk punt van andere leningen. De rente is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Uw huis geldt als onderpand. De geldverstrekker heeft het “recht van hypotheek” op uw huis. Als u uw hypotheeklasten niet meer kunt betalen, kan het komen tot een gedwongen verkoop van uw woning. Van de opbrengst moet u eerst de hypotheekschuld afbetalen. Dit is het basisprincipe van alle hypotheekvormen.

Er zijn verschillende hypotheekvormen. Het onderscheid zit ondermeer in de manier waarop het leenbedrag wordt terugbetaald. Bekijk de verschillende hypotheekvormen op onze website of neem contact met ons op.